Ny sponsor Tolga-Os Sparebank

Postet av Marianne Sveen den 11. Sep 2024

Strandbygda IL har inngått en ny og langvarig avtale med Tolga-Os Sparebank!

«Tolga-Os Sparebank har vært på utkikk etter en samarbeidspartner i Elverumsområdet, og vi fant fort ut at Strandbygda IL passet meget godt inn i vår profil. Vårt inntrykk er at Strandbygda er en meget veldrevet klubb, med gode ledere/trenere og engasjerte foreldre. De har et klart fokus på breddeaktivitet, skiglede og et godt sosialt miljø, og har gjennom dette arbeidet lyktes med å få med seg et imponerende antall unge skiløpere på treninger og skirenn – både i egen klubb og ellers rundt omkring i skikretsen. Vi har også lagt merke til at klubben holder kostnadene for deltakelse nede på et minimumsnivå, noe som er viktig i dagens samfunn. Vi har inngått en treårig avtale med Strandbyga IL og håper at dette gi idrettslaget forutsigbarhet og støtte, slik at de kan fortsette sitt gode arbeid.

Styreleder i Strandbygda IL Lene Faraasen sier følgende om samarbeidet:

«Å ha inngått en langsiktig avtale med en trygg og god bank som Tolga-Os Sparebank, gjør at vi som skiklubb kan fortsette arbeidet med å holde kostnadene ned for våre utøvere og vi kan legge gode planer for å utvikle bredde, topp og det sosiale miljøet i Strandbygda IL videre. Denne avtalen betyr mye for oss som klubb, dette er en svært god dag for Strandbygda IL.»

Med fokus på aktivitet og miljø har klubben også lykkes med å utvikle flere skiløpere som fortsetter inn i senioralderen. Tolga-Os Sparebank ønsker også å støtte to av disse på veien videre i sin karriere:

  • Johanne Hauge Harviken: Har levert resultater i norgestoppen i en årrekke, og deltok senest sist vinter i verdenscupen.
  • Aurora Gaarder Strand: Hardtsatsende førsteårs-senior, som nå flytter til Lillehammer for å fortsette sin utvikling.»

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.