Litt av hvert i sommer

Postet av Marianne Sveen den 19. Aug 2024

Selv om det har vært sommer og ferie har vi hatt flere utøvere som har deltatt i konkurranser. Under er et lite sammendrag av noe av det som har foregått og sikkert flere SIL løpere som har vært i farta som vi ikke har fanget opp

TRYSIL RULLESKISPRINT ble gjennomført fredag 27/7 opp og ned Storvegen i Trysil sentrum!
Fra Strandbygda var fire utøvere invitert og stilte til start i ungdomsheatene mellom kvalifisering og finalen for de eldste. I tillegg var det mange store og små SIL-ere å se langs løypa. Våre ungdom gjorde det bra og Strandbygdaløpere gikk først over mål både i gutte- og jenteheatet!

Hedda F. Alme tok turen til Sandnes og Blinkfestivalen 1.-3. august og gjort sine saker meget godt. Seier på langløp og sprint og andreplass på distanseløpet i sentrum. Hun konkurrerte som yngst i K17-18. Vi gratulerer!

I skogene utenfor Kongsvinger 2. august representerte Magnus Torp Antonsen og Per Sole SIL i 21 km-løypa på grus og sti. Det meldes om varme og krevende forhold. Gutta gjorde sine saker bra med 3. plass totalt på tiden 1:15 for Magnus og 4. plass i M35-39 med 1:31 for Per. 

Johanne H. Harviken stilte i Toppidretsveka 15.-17. august og der ble det en 19. pl på sprint der hun ble nr 4 i sitt kvartfinaleheat med tøff motstand, 30. pl på fellesstart klassisk og 21. pl på fristil jaktstart.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.